Trusted Reviews recenzija Yamahe WX-030

Novi Yamaha WX-030 zvučnici svakako prate napredak tehnologije. Svojim kompaktnim dizajnom, jednostavnim korištenjem te čistim i odlično izbalansiranim zvukom odgovaraju svim ljubiteljima tehnologije i glazbe.

U Trusted Reviews daju mu odličnu ocjenu te tvrde: " WX-030 bežični zvučnik impresivan je član Yamahine MusicCast obitelji te pruža snažan zvuk u malom prostoru."

Svojim zanimljivim dizajnom i snagom od 30W privlači pažnju u svakom prostoru. Vrlo je jednostavan za korištenje, a njim se može upravljati preko Bluetootha-a, AirPlay-a i MusicCast-a. Za upravljanje zvučnikom preko MusicCast-a potrebno je instalirati navedenu aplikaciju na mobilni uređaj. Aplikacija je besplatna za iOS kao i za Android uređaje te je vrlo jednostavna za korištenje. Svojim dimenzijama (243 x 157 x 113mm) i težinom od 2.2 kilograma idealan je za manje prostorije poput hodnika ili kuhinje gdje nedostaje mjesta za velike zvučnike.

Na gornjoj strani zvučnika nalaze se osnovne kontolne tipke osjetljive na dodir: uključivanje/isključivanje, pojačavanje i smanjivanje zvuka te play/pause tipka koje se najčešće upotrebljavaju kada Vam mobilni uređaj nije pri ruci.

S obzirom na veličinu zvučnika većina ljudi očekuje slabiji zvuk, no ovaj zvučnik svakako zna iznenaditi. Testiranjem je utvrđeno kako Yamahin WX-030 jednako dobro ispušta snažan i glasan zvuk kao i tiše i nježnije melodije. Zvuk koji izlazi iz ovog zvučnika je jasan i čist.

Zaključno možemo reći kako WX-030 producira iznenađujuće jak zvuk s obzirom na njegovu veličinu te ne sumnjamo da će se uklopiti u svaki prostor Vašeg doma.

Više možete pročitati na: http://www.trustedreviews.com/yamaha-wx-030-review

Dogovorite slušanje ovog uređaja na 01/233 7619 i posjetite nas u Adžijinoj 31.