ON EAR

HD 2.10

Ultra lagane i kompaktne, HD 2.10 slušalice možete preklopiti kada nisu u uporabi.

HD 2.20s

HD 2.20s slušalica donosi Sennheiser kvalitetu zvuka i maksimalnu prenosivost za istinski zadovoljavajuće iskustvo slušanja na putu.

HD 2.30i

HD 2.30 je kompaktan, izuzetno lagan par slušalica koji može izvući najviše i najbolje iz prijenosnih uređaja.

HD 2.30G

HD 2.30 je kompaktan, izuzetno lagan par slušalica koji može izvući najviše i najbolje iz prijenosnih uređaja.

HD 4.20s

Zbog ekstremno izdržljive konstrukcije i sklopive naglavne plastike za jednostavno skladištenje kada nisu u uporabi, HD 4.20s su savršene za slušanje glazbe i primanje poziva u pokretu. Ugrađeni daljinski upravljač s jednim gumbom omogućuje kontrolu proijenosnih uređaja.

HD 4.30i

HD 4.30 slušalice sadrže pametan daljinski upravljač s tri tipke koji je smješten na kablu, a omogućuje kontrolu glazbe i primanje poziva s lakoćom. Čvrst sklopivi dizajn čini ove slušalice izdržljivim i dovoljno kompaktnim gdje god idete.

HD 4.30G

HD 4.30 slušalice sadrže pametan daljinski upravljač s tri tipke koji je smješten na kablu, a omogućuje kontrolu glazbe i primanje poziva s lakoćom. Čvrst sklopivi dizajn čini ove slušalice izdržljivim i dovoljno kompaktnim gdje god idete.

HD 559

HD 559 slušalice idealan su izbor za slušatelje koji traže optimalan odnos cjelokupne performanse i kvalitete za kućnu zabavu.

HD 569

HD 569 zatvorene slušalice s dizajnom "oko uha" donose fleksibilne opcije prostoru za kućnu zabavu. Pruža bogati i čisti bas, dodajući daljnju fleksibilnost tako da Vam dopušta potpuno osobno iskustvo bez ometanja drugih.

HD 599

Otvorene HD 599 slušalice pružaju impresivnu prirodnu prostornu performansu. Odlična Sennheiser 500 serija premijum slušalica nudi gotovo audiofilski nivo kvalitete zvuka i izvanrednu razinu udobnosti zahvaljujući velikim, zamjenjivim jastučićima za uši.

HD 600

On-ear slušalice za prave audiofile, pružaju najčišći stereo zvuk.

HD 660 S

Sennheiserove nove HD 660 S idealne su otvorene, dinamične slušalice za strastvene audiofile.

HD 700

Ove sjajne, circumaural otvorene slušalice s tuned, visoko-učinkovitim driverima i najfinijim akustičnim materijalima zadovoljit će i najprofinjenije audiofile. 

HD 25 II 1 Basic Edition

HD 25 slušalice su vrlo lagane i udobne, čak i ako se koriste dulje vrijeme. Smatra se da su "Industry Standard" za DJ slušalice, ove možete ih često vidjeti kod različitih DJ-a, male i velike, širom svijeta!

HD 800

HD 800 slušalice na samom su vrhu audio tehnologije. Ručno sklopljenje u Njemačkoj od najkvalitetnijih materijala, ove slušalice neusporedivo prirodno iskustvo slušanja.

HD 800 S

Sennheiserova referentna klasa slušalica HD 800 dobila je svog brata u modelu HD800 S.